Vind titler med dit hold i Football Manager 2020

Football Manager 2020

Hvis du godt kan lide fodbold, er der ét spil, som du uden tvivl vil synes om: Football Manager. Det nye Football Manager 2020 udkommer til november. Hvis du får fingrene i det populære spil, vil du kunne lave en masse spændende spil. Det er dog vigtigt, du er bevidst om, at Football Manager er et spil, der er meget vanedannende. Går man først i gang med det, er det svært at holde op.

Den slags hold vælger folk

Der er mange, der kommer til at spille Football Manager 2020 af flere forskellige grunde. Nogle vil gerne starte et projekt fra bunden, hvor de starter med at gøre det større og større ved at hente talentfulde spillere fra ind- og udland. Når det er gjort i et par sæsoner, kan holdet for alvor begynde at kæmpe med om mesterskaberne. Det kan eksempelvis være med hold som Everton, Lazio, Aston Villa, Eintracht Frankfurt, Sevilla med flere, som ikke er tophold, men som har potentiale til at blive det, hvis de bliver styret på rette vis.

Der er også andre, der vælger at spille lige på og hårdt. De vælger eksempelvis hold som Barcelona, Bayern, Manchester City, Juventus med flere. Det er hold, hvor de skal præstere fra første kamp.

Så er der også de, der vælger at lave det helt store eventyr med hold fra de allerlaveste rækker. Det kan være Bradford, Brentford, Cosenza, Salernitana, Sankt Pauli med flere. Klubber, der ikke har det store budget, men som man gerne vil udvikle og gøre stærke på den lange bane.

Det vanedannende spil

Der er så mange facetter af Football Manager 2020, som de fleste Football Manager-spillere er vilde med. Det kan være alt fra talentudvikling til taktik på kampdagen, træningsøvelser til presseudtalelser, hjælpetrænere til transfermarkedet med meget mere. Football Manager 2020 er gjort så realistisk, at det giver et meget godt billede af, hvordan fodboldvirkeligheden er.

Football Manager 2020 er et spil, som får mange til at sidde foran skærmen i flere timer i streg. Det er det, fordi dets mange facetter er interessante at være en del af. Det er et spil, som har så mange aspekter, at det er svært at nå at gøre alle de ting, man vil, uden det ikke tager lang tid.

De fleste Football Manager-entusiaster er ellevilde med at skulle opbygge deres eget hold fra bunden. Det gør, at de sætter et personligt præg på deres hold.

To versioner af Football Manager 2020

Der vil være to versioner af Football Manager 2020: Den hurtige og den ”langsomme.”

Den langsomme og ”rigtige” version vil hedde Football Manager 2020. Det er her, hvor man skal igennem det hele – pressekonferencer, tjekke mails, besvare beskeder fra hjælpetrænere med mere.

Den anden version hedder Football Manager Touch 2020. Her skal du ikke igennem mediecirkusset, kampforberedelser eller andet, du synes tager for meget tid. Det er til dig, der foretrækker kun at fokusere på selve managerdelen i Football Manager 2020. Så det er op til dig, hvad du helst vil spille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *