Dit hjem er mere end et sted at bo

art

Dit hjem er hvor du bor til dagligt. Men det er meget mere end et tag over hovedet. Dit hjem er også en del af din personlighed, din identitet som menneske. Både typen af din bolig, men især indretningen afspejler din karakter.

Dit hjem fortæller hvem du er, mere end noget andet. Det giver derfor godt mening at være opmærksom på hvordan du former din bolig, både inde og ude. De mennesker du møder i livet vil danne sig et billede af hvem du er.

Det sker på flere måder. Ansigt til ansigt, på de sociale medier, og igennem det indtryk de får når de ser hvordan du bor. Det sker naturligvis også omvendt, du gør det jo på samme måde, ikke?

Vær dig selv, også igennem indretningen af din bolig

Når man møder mennesker man værdsætter, vil man helst have at de synes om en. Nogle gange vil man endda imponere folk man i virkeligheden slet ikke synes om. Det ligger simpelthen i den menneskelige natur.

Sådan kan nemt falde for fristelsen, at ville skabe et bestemt indtryk på andre. Det kan være at man prøver at matche det man tror de forventer af en. Eller man prøver at vise noget man ikke er, men gerne ville være. Der findes mange varianter af dette.

Fælles for dem alle er, at det slet ikke er smart at prøve sådan noget. Det kan være at det umiddelbart lykkes dig, at skabe et bestemt indtryk. Men i længden holder det aldrig. Med tiden ender du ustandseligt med at afsløre en hvilken som helst bluff du prøver overfor andre.

I længden, er det altid bedst at være sig selv. Det skaber sindsro og selvbevidsthed og modvirker stress, når du har det godt med hvem du er. Og det er altid det bedste indtryk du kan gøre på andre.

Det er også det bedste design koncept for at indrette din bolig.

Skab blikfang og stemning en smuk plakat

Et billede på væggen er ikke kun et blikfang. Det sætter også et motiv som giver genklang over hele din bolig. Men pas lidt på hvad det er du vil hænge på væggen.

Der findes intet værre end halvdårlige kunstværker. Heller en ærlig kopi af noget godt end et godt original af noget dårligt. Eller endnu værre, noget middelmådigt. At udstille noget decideret dårligt, kan nok forsvares fordi smag er individuel. Men at udstille noget som alle andre kommer til at gabe over, siger nok mest at du ikke tør at tage et personligt standpunkt.

Medmindre du har masser af penge til at udsmykke din bolig med ægte kunst, er en plakat en god mulighed.

Køb din boligindretning online

Det er sjovt at handle online fordi du har så mange søgemuligheder. På ingen tid kan du granske igennem snesevis af artikler. I de fleste webshops i dag kan man stille godt skarpt på de artikler man vil kigge på. Du kan zoome ind og ud, kan dreje dem og se dem fra alle vinkler, og ofte endda i 3D.

Der findes naturligt undtagelser, varer man fx helst skal røre ved. Men især når det drejer sig om accessoires, nip og udsmykning af boligen, er en webshop ganske glimrende.

Det er også mere risikofrit at handle online, da du altid har 14 dages fortrydelsesret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *