Køb kuglepenne med logo og spred dit budskab

kuglepenne

Som virksomhed er det utroligt vigtigt, at man gør opmærksomhed på sig selv. Hver gang, du har direkte kontakt med potentielle kunder, leverandører eller naboer, er der en mulighed for at styrke dit firmabrand. Dette kan gøres på mange måder. For eksempel bruger mange virksomheder visitkort med de vigtigste kontaktinformationer til at sikre, at der altid er mulighed for at komme i kontakt med firmaet. Dog har visitkort den ulempe, at de ofte ender i en pung, skrivebordsskuffe eller endda en skraldespand, hvor de ikke skaber meget værdi for din virksomhed.

Kuglepenne med logo giver en konstant påmindelse

Derfor er det værd at overveje et alternativ som kuglepenne med logo, der tilbyder meget mere end et visitkort, men som stadig er til en pris, man kan overkomme. Når du vælger at købe kuglepenne med logo som reklameprodukt sikrer du, at du får fuld valuta for pengene. Man smider sjældent en kuglepen ud, hvis den virker, så du kan få et produkt med lang levetid. I forbindelse med at få sit budskab ud, kan det stærkt anbefales at skrive en kort sætning, der indeholder et kreativt budskab, som graver sig fast i modtagerens bevidsthed. På denne måde har man gjort en relativt god forretning med en kuglepen til et par kroner, hvis en potentiel kunde bliver udsat for en reminder om din virksomhed igennem flere år. Chancerne er gode for, at en potentiel kunde bliver til en betalende kunde, når personen pludselig har brug for et produkt, du udbyder.

Køb kuglepenne af høj kvalitet for at undgå negativ branding

Det er dog vigtigt at købe kuglepenne med logo i en ordentlig kvalitet, så en kunde ikke associerer dit firmalogo- og navn med et produkt, der ikke fungerer optimalt. Det kan hurtigt blive en dårlig forretning for dig at sprede produkter med dit navn, hvis de er til irritation for modtageren i stedet for at give en god påmindelse om dit firma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *