Få din Invisalign-behandling i centrum af København

Invisalign

Du kan her blive klogere på, hvad en Invisalign er, hvad behandlingen går ud på, og hvad formålet med en Invisalign er. Det er nemlig blevet et populært valg, som mange – både mænd og kvinder – benytter sig af.

Hvad er Invisalign?

Invisalign fungerer som en usynlig tandbøjle, og er derfor et populært valg hos folk med skæve tænder. De fleste forbinder en retning af tænderne med de klassiske “togskinner,” som særligt mange teenagers har haft på. Dog er Invisalign en revolutionerende teknik og opfindelse, der regulerer tænderne på en diskret og samtidig effektiv måde.

Hvordan fungerer Invisalign?

Med Invisalign får du en gennemsigtig skinne, som du også kan tage af. Denne skinne vil langsomt skubbe dine tænder i den retning, som du ønsker det. Man fremstiller altid skinnen efter nøjagtige mål, således den passer perfekt til de respektive tandsæt. Det betyder således også, at man minimerer chancen for gener og ubehag i forbindelse med tandreguleringen.

Først og fremmest vil man i samarbejde med klinikken afstemme hvilke forventninger, man har til processen og det endelige resultat. For at kunne skabe den perfekte skinne, der passer til netop dine tænder, udfører man en scanning af tandsættet. Typisk vil man bruge 3D-animation for at vise, hvordan slutresultatet vil se ud. Det giver patienten et målbart billede.  Dermed ved man som patient også, hvad man går ind til på forhånd.

Bor du i eller tæt på København?

Hvis du enten bor i eller tæt på København, har du mulighed for at få Invisalign i centrum af København. Det giver således dig, der bor i området optimale muligheder for at få den perfekte behandling af dine tænder. Livet er nemlig for kort til at være ked af sine skæve tænder. Med Invisalign i København har du altid hjælpen lige ved hånden. Nemmere og bedre bliver det ikke!

Hvem kan få Invisalign?

Hele konceptet med Invisalign er netop at komme tandstillingsproblemer- og fejl til livs. Det kan eksempelvis være i tilfælde af krydsbid, åbent bid, dybt bid, underbid, mellemrum mellem tænderne eller for tætsiddende tænder. Alt sammen noget der kan give gene eller skabe gode betingelser for huller i tænderne.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få gavn af denne løsning, kan du altid forhøre dig om dine personlige muligheder på forhånd. Der er heldigvis mange mennesker, der kan få stor glæde og gavn af netop denne løsning.

Hvordan fungerer behandlingen med Invisalign?

Rent faktisk foregår den primære behandling i dit eget hjem. Det betyder også, at efter du har fået Invisalign i København, kan du klare hovedparten af den resterende behandling i din private husstand. Det betyder dermed også, at du ikke nødvendigvis behøver at bo i kort afstand til København. Da behandling primært foregår hjemme, får du stor fleksibilitet og mange muligheder for at få den bedste behandling, selvom den ikke er lige om hjørnet.

Så snart din specialdesignede skinne er fremstillet og færdig, kan behandlingen begynde. Du skal bære skinnen mellem 20-22 timer i døgnet.

Efter cirka to uger skal du skifte skinne. Du skifter dermed til den næste skinne i rækken. De forskellige skinner retter tænderne en smule mere på plads – og du opnår dit ønskede resultat, når du har færdigbrugt den sidste skinne i serien.

Det varierer, hvor lang tid denne del af behandlingen tager. Det tager som regel mellem 6 til 18 måneder. Du vil løbende blive inviteret til kontrollere i København, således du er sikret at få dit ønskede resultat i sidste ende.

Den usynlige tandbøjle har været den perfekte løsning for mange mennesker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *