Sådan finder du den billigste forsikring

forsikret

Leder du efter en billig forsikring? Det kan være svært at finde frem til den billigste forsikring, men du kan blive hjulpet godt på vej ved at læse med her.
Du skal dog også huske på, at prisen ikke er alt. Så selvom du har fundet frem til det allerbedste tilbud, hvad angår pris, så bør du stadig læse de forskellige vilkår, inden du træffer dit endelig valg. Det kan koste dig dyrt, hvis du vælger en forsikring, som ikke giver dig den nødvendige dækning. Herudover bør du kort læse om, hvilke oplevelser andre mennesker har med selskabet. Derved kan du se, om forsikringsselskabet har en høj eller lav kundetilfredshed.

Bliver forsikringer billigere af at blive samlet et sted?

Først vil vi aflive en myte, som handler om samlerabatter. Du har sikkert hørt det før: ”Hvis du sammenligner alle dine forsikringer hos os, så får du x procent rabat”. Dette er både sandt og falsk. Hvis du har tre forsikringer ét sted og én forsikring et andet sted, så kan du muligvis presse prisen ned ved at samle alle fire hos ét selskab. Men dette betyder ikke, at det altid er billigere at samle. Derfor bør du altid hente separate tilbud på hver enkel forsikring, før du undersøger, om det er billigere at samle alle dine forsikringer hos det samme selskab.

Find forsikring online: Sammenlign priser på Forsikringsportalen

Der er en metode, som er klart den bedste, hvis du gerne vil finde en billig forsikring. Rådet lyder helt tydeligt herfra – find forsikring online

Når du finder din forsikring online, har du nemlig også mulighed for at sammenligne priser på nettet, hvilket er super effektivt og nemt. Du kan for eksempel finde din næste forsikring på Forsikringsportalen. Her kan du hente tre tilbud, hvilket mere end 150.000 danskere allerede har gjort brug af. Du kan hente tilbud på en enkel forsikring, eller du kan vælge alle de nødvendige forsikringer og få et samlet tilbud. Det har aldrig været lettere at sammenligne priser, så hvorfor ikke se, om du kan spare nogle penge på dine forsikringer? Find forsikring på forsikringsportalen, hvis du gerne vil have den bedste oplevelse og den bedste pris.

Hvilke forsikringer bør du have?

De mest populære forsikringer er: Ulykkesforsikring, indboforsikring, husforsikring og bilforsikring. Men hvilke bør du egentligt have?
Det er altid ansvarligt at være forsikret, men det er ikke lovpligtigt at være forsikret i alle tilfælde. Rådgivere vil dog altid råde dig til at være forsikret grundigt, da det ellers kan have store konsekvenser for din økonomi. Men hvilke forsikringer er lovpligtige? For dem skal du jo have. Se en liste herunder.

Du skal have en:

  • Forsikring mod brand, hvis du har lån i huset.
  • Kaskoforsikring, hvis den ikke er købt kontant.
  • Ansvarsforsikring til motorkøretøjer.
  • Ansvarsforsikring, hvis du ejer udvalgte dyr (for eksempel hund eller hest).

Det er utroligt vigtigt, at du undersøger, om du mangler en eller flere lovpligtige forsikringer, da det er strafbart ikke at have det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *