Hvorfor vælge Durex kondomer?

kondomer

Durex er en gigant på kondommarkedet, og har eksisteret i 104 år. Det hele startede med kondomer, men er nu blevet udvidet til også indeholde diverse glidecremer samt vibratorer. Durex kondomer er gennemtestet fra ende til anden, så man altid er sikker på at få et produkt i absolut topkvalitet; og Durex var faktisk det første firma, der begyndte at anvende grundige tests af deres kondomer, der fuldt ud lever op til de internationale krav (40 liter med luft uden at sprænge). Selvom Durex har et relativt lille udvalg af kondomer i sammenligning med mange af deres konkurrenter, så er der dog tale om at jernstærkt arsenal.

Hvordan fungerer kondomer egentlig?

Et kondom fungerer kort sagt som en slags væg mellem de mandlige og kvindelige kønsorganer, der sørger for at der ikke er nogen hudkontakt under samlejet – og samtidigt forhindrer at der slipper sæd ud. Et kondom er til dags dato stadig den mest pålidelige måde at beskytte sig på rent seksuelt. Hvis de benyttes på den rigtige måde, så er man næste 100% sikker på at man undgår langt de fleste kønssygdomme, samt selvfølgelig uønskede graviditeter. Kondomer er oftest lavet af latex (polyurethan eller polyisopren), og kan anvendes til både vaginalt, analt eller oralt samleje. Samtidigt er de en billig løsning, så der er ikke noget at sige til deres store popularitet; og især Durex Intense Gel er et fremragende valg.

Noget for enhver smag

Det er selvfølgelig temmelig afhængigt af dine personlige præferencer, hvilket Durex kondom du helst vil bruge. Heldigvis har Durex et fantastisk udvalg, som passer til enhver smag, og her er tre af de mest populære modeller.

Det tynde kondom

Hvis du er på udkig efter et kondom, der forøger fornemmelsen af direkte hudkontakt, så skal du prøve Durex Thin Feel.  Dette tynde kondom er det tætteste man kan komme på dette uden på nogen måde, at gå på kompromis med sikkerheden. Disse fantastiske kondomer er designet, så de er nemmere at komme på, og leverer en ubeskrivelig følelse når man dyrker sex med dem. Et andet plus er, at Thin Feel er lugter mindre end mange andre mærker, hvilket gør dem så godt som usynlige for mere end en af dine sanser.

Kondomet med det ekstra boost

For at hive samlejet op i det intergalaktiske niveau, har Durex designet det perfekte kondom; nemlig Durex Mutual Climax kondomet. Dette kondom er beregnet til at få manden til at holde længere, og kvinden til at få orgasme hurtigere. Du spørger måske dig selv hvordan kan man nu gøre dette med et kondom? Svaret er enkelt. På indersiden af kondomet er der nemlig påført det patenterede Performa, hvilket er et middel der kan få manden til at holde længere. Ydersiden af kondomet er derimod designet med små riller og knopper, der vil bringe kvinden til orgasme langt hurtigere.

Det ekstra tykke kondom

I den helt anden boldgade finder man Durex  Extra Safe, der er designet til folk der hellere vil gå med livrem og seler. Dette fantastiske kondom føles fantastisk, men er en kende tykkere end de fleste kondomer, hvilket kan være med til at berolige selv den mest ængstelige.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *