Gå sommeren i møde med nyt og moderne badetøj

badetøj

Når man er bosat i Danmark, findes der to gældende tendenser, der aldrig slår fejl. Den første er naturligvis, at så snart solen begynder at skinne og varmegraderne overstiger de 12-15 grader celsius begynder vi at trække i knækorte shorts, T-shirt og bevæger os ud fra vores trygge og varme hjem for at slikke sol.

Den anden tendens er, at så snart sommeren er over Danmark og der dagligt er 3-5 sommerdage om ugen, så rejser alle sydpå for at slikke ekstra meget sol med højere UV-indeks for at få den gode og gennembrune tan, der kan være svær at opnå herhjemme.

Uanset hvilken tendens man følger, eller om sommerferien bruges herhjemme i lille Danmark, har man brug for badetøj, der kan tages med på stranden, ved poolen eller endda blot i haven, når man skal slikke ekstra meget sol.

Badetøj følger også tidens mode

Ligesom alt andet tøj man til dagligt går i, vil badetøj også følge tidens trends og modehusene i Paris og Milano. Derfor kan du med fordel udskifte dit badetøj hvert år, så du er sikker på, at du følger den nyeste mode og kan fremstå lækker og ’in’ uanset hvor du bevæger dig hen.

Der er sket meget siden de første sæt badetøj blev solgt i de danske butikker. Nogle har måske set på gamle familiefotos eller i gamle danske film, hvordan både mænd og kvinder havde badedragter bestående af knælange bukser og en lang- eller kortærmet overdel.

I dag findes der stadig badedragter og badeshorts. Dog har disse ændret sig en del siden 1940’erne og 1950’erne, da de i dag er lavet af noget helt andet stof og derudover har meget mere komplicerede mønstre og farvekombinationer end det klassiske sort/hvid stribede.

Vælg det badetøj, der passer perfekt til din kropstype

Især som kvinde kan det være besværligt at finde noget nyt badetøj, der passer til både ens private smag, men også passer i størrelsen og til ens kropstype. Især når det kommer til bikinier er der problemer for mange kvinder, da modellerne i de kulørte blade har en tendens til at dominere vores normer for, hvordan man bør se ud i badetøj.

I forbindelse med bikinier og badetøj generelt, ses der på fem forskellige feminine kropstyper. Er man eksempelvis pæreformet, og derved har både smalle skuldre og talje, men bredere hofter, bør kan kigge efter badetøj uden stropper, da dette vil fremhæve de mindre dele af kroppen.

Har man derimod en æbleformet torso, med tynde ben og smalle hofter, men er mere fyldig over skuldre, bryst og maven, kan man med fordel kigge efter et bikinisæt med lavtaljede trusser, der giver illusionen af en længere overkrop.

Den atletiske kropstype kan sagtens bære bikinier og badetøj med mange detaljer såsom frynser og flæser, da disse vil give indtrykket af mere fylde de steder, hvor det feminine virkelig skal skinne igennem. Derudover findes der også den omvendte trekantsform og timeglasformen, der kræver mere fokus på farvevalg og valg af stropper til overdelen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *