Tid sammen med kæresten eller ægtefællen

kærlighed

Et forhold til en kærester eller en ægtefælle kan hurtigt blive en masse rutiner og pligter i form af arbejde, børn, huslige pligter og en masse andet. Alle disse pligter kan være hårdt og trættende og kan gøre os udkørte. Så udkørte at vi har for lidt energi til at bruge på forholdet til hinanden. Forholdet er fundamentet for det hele. Det var det som startede det hele, forelskelsen, kærligheden. Men nu har det fået en andenplads i forhold til alle pligterne. For et par på Sjælland kunne løsningen på dette være et weekendophold på Sjælland. En mulighed for at få et pusterum fra den grå hverdag der suser forbi og have tid til at pleje det som i virkeligheden betyder mest, men som vi kan have en tendens til at glemme, nemlig parholdet.

Plej dit parhold

Et weekend ophold på Sjælland kunne for eksempel være et wellness ophold. Det handler for jer om at finde det bedste wellness ophold. Et wellness ophold kan være ideelt, fordi man i den pligtopfyldte hverdag bliver slidt ned, ikke kun i sindet, men også i høj grad i kroppen. På et wellness ophold kommer man i kontakt med sin krop igen. Kroppen bliver passet og plejet, man har det rart, man slapper af. Man får lyst til at være sammen med hinanden igen. Man får tid til at være sammen psykisk og fysisk, man finder tilbage til de oprindelige ting, der i første omgang gjorde at man overhovedet fandt sammen. Det er vigtigt for parforholdet at man gør dette, eller er der lige pludselig ikke et parforhold længere, hvis man glemmer hinanden og forholdets fundament i for lang tid.

Lån penge hvis du ikke har dem

Lån penge nu og her hvis I ikke har dem. For mange mennesker er der mange udgifter i deres hverdag og måske er der ikke lige råd til et wellness weekendophold på Sjælland. Og måske er der heller ikke lige blevet sparet op. Løsningen kunne være at låne pengene nu og betale dem tilbage senere. En form for opsparing, bare baglæns eller modsat. Hvis det er det I kan mærke i jeres forhold at I har brug for, så kunne det være det rette at gøre. Det er selvfølgelig sin sag om man vil låne penge, men er det for at redde et vigtigt forhold fra at gå i vasken i hverdagens tristhed af pligter, så kunne det være det værd.

Et parforhold og kærlighed er det vigtigste vi har. Det er fundamentet for meget i vores liv: vores daglige glæde, børn, en stor del af vores eksistensgrundlag som mennesker. Nogle gange er forholdet måske ikke i krise, men har bare brug for at komme væk, brug for at mærke noget wellness, brug for at blive forkælet. Sådan har vi alle det til tider og så længe man arbejder hårdt og passer sine ting, så er der ingen grund til at man ikke skulle unde sig en lille weekend ferie i ny og næ. Livet er for kort til ikke at hygge sig og bruge tiden på kærligheden og kroppen, det burde vi alle have meget mere tid til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *