Køb dine smykker online hos Henrik Ørsnes

damesmykker

Køber du allerede dine smykker på nettet, eller foretrækker du at gå ned i en fysisk butik og prøve på? Måske føler du dig ikke tryg ved at købe online, eller måske kan du bedst lide at se smykkerne på dine hænder, hals, arme eller ører, før du tager en beslutning? Men du er faktisk ganske godt stillet, når du køber på nettet – i hvert fald hvis du køber det rigtige sted.

Hvorfor købe smykker på nettet?

Fordelen ved at købe på nettet er blandt andet, at du i ro og mag kan gå til og fra hjemmesiden og overveje nøje, hvad du skal have. Du kan desuden se billeder af smykkerne fra alle vinkler, og du kan zoome, så du får alle detaljerne med. Når du køber på nettet, har du som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret, og det betyder altså, at du kan returnere smykket, hvis du fortryder inden fristens udløb. Det kræver dog naturligvis, at smykket er ubrugt, ligesom du heller ikke kan returnere et smykke, der er særligt customized til dig. Du har derimod ikke automatisk en returret, hvis du køber i en fysisk butik, og her kan onlinehandel altså være en stor fordel.

Henrik Ørsnes er navnet på både en række fysiske butikker og en online smykkebutik. Butikken har en meget lang historie og Ørsnes familien har været guld- og sølvsmede gennem adskillige generationer. Det er derfor erfarne folk, der ved, hvad de laver.

Det betyder også, at Henrik Ørsnes driver en online smykkebutik, du virkelig kan stole på, uanset om du gerne vil købe sølvsmykker eller guldsmykker, smykker med diamanter og ædelsten eller helt simple smykker.

Er du stadig ikke overbevist, så har Henrik Ørsnes en masse fysiske butikker, hvor du kan komme ind og se de forskellige smykker og prøve dem på – bagefter kan du gå hjem og overveje, og efterfølgende købe dem online.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber smykker på nettet?

Du bør altid kigge efter e-mærket. Det er din garant for, at god skik inden for internethandel overholedes. Henrik Ørsnes har naturligvis e-mærke.

Når du køber smykker med ædelsten eller generelt de dyre smykker, bør du desuden altid forhøre dig, om smykket kommer med et certifikat. Det sikrer dig, at du får, hvad du betaler for. Der kan desuden være ræson i at gå lidt strategisk til værks, hvis du gerne vil spare penge på en ædelstens- og/eller diamantring, da sten under en vis vægt kan spare dig for virkelig mange penge. For eksempel vil en ring med en ædelsten på 0.99ct. koste markant mindre end en ring med en ædelsten på 1,0ct. Priserne hopper nemlig voldsomt, når stenen rammer 1ct., og derfor kan det betale sig at tænke lidt strategisk.

Køber du diamantsmykker, skal du desuden være opmærksom på slibning, klarhed og farve.

Hos Henrik Ørsnes online smykkebutik sidder det erfarne personale i øvrigt klar på en chat til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål, før du træffer en beslutning. På den måde er du sikker på at være ligeså godt klædt på, som hvis du gik ned i den fysiske butik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *