Få inspiration til dit barns næste udklædning

Det sker et par gange om året, at familiens mindste skal i et kostume. Halloween, fastelavn og måske en fest på skolen. De gange, de er klædt ud, er nogle gode oplevelser for børnene, men hvor ofte vil de have den samme børneudklædning på som sidste gang? Sikkert ret sjældent. Derfor er det også ofte et krav, at man skal ud at finde en ny udklædning til børnene inden næste fastelavn – især hvis man ikke er den skarpeste med stof og symaskiner.

Med andre ord kan man også sjældent bruge de kostumer, man allerede har liggende. Så der skal findes på et nyt kostume. Heldigvis findes der store udvalg af udklædning til børn i alle aldre og endda i alverdens temaer. Hvis du leder efter det næste kostume eller mangler lidt inspiration, så kommer det her.

Den simple

For nogle børn kan det være en smule grænseoverskridende at skulle klæde sig ud. Afhængigt af dit barns personlighed, så er nogle helt sikkert lidt nervøse for, om de vil synes, det er pinligt. Heldigvis behøver udklædning til børn ikke være det helt store cirkus, og der findes faktisk en del simple løsninger.

Konger, babyer, nisser og en fange. Hvad har de tilfælles? Sandsynligvis ikke det store, men ens for dem alle er, at de som kostumer er simple at lave. Det kræver hverken masker eller et udførligt kostume. Det handler i højere grad om at ligne en stereotyp, og ikke en helt bestemt superhelt. Derfor er det også nemme kostumer, hvori dit barn ikke vil føle sig udsat. Det er løsninger som disse, som kun kræver kappe og krone, eller sut, falske fregner og lyseblåt tøj, der viser sig at være det lettest genkendelige, men stadigvæk ganske anonyme.

Af andre simple kostumer er der eksempelvis også dyr, en sportsmand eller måske en ninja. Uanset om du er på udkig efter yderligere inspiration eller et sted at købe et kostume, så finder du her børneudklædning.

Den detaljerede

Den detaljerede udklædning til børn er ofte en smule mere krævende end den simple. Hvis dit barn allerhelst vil ligne en specifik superhelt, filmskurk eller et særligt monster til Halloween, så kræver det nok, at der bliver købt lidt ind af enten et færdiglavet kostume eller af en del tilbehør og ekstra udstyr.

Eksempelvis vil Batman, Superman og Peter Pan nok kræve et færdigt kostume. Det kan måske være muligt at stykke et Supermankostume sammen med noget hjemme fra gemmerne, men det vil ligne mest, hvis det bliver gjort ordenligt. Og det vil være træls for dit barn, hvis han synes, det er pinligt, at kostumet ikke ligner nok.

Problemet med færdige kostumer er dog, at der er risiko for, at man ikke er den eneste i kostumet. Så hvis dit barn gerne vil undgå at have præcis samme udklædning på som et andet barn, så kan man prøve at lave det selv. Ellers findes der også et hav af tema-tilbehør, som kan udvide og personliggøre kostumer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *