Ruskindsjakken – det ultimative multifunktionelle stykke tøj!

ruskindsjakker

1 uge siden |  0 comments  |  Livsstilblog

Mangler du en jakke, der kan bruges i flere forskellige forbindelser? Som overgangsjakke i foråret og efteråret, men også over en kjole for at skabe et mere råt look eller sammen med dine yndlingsjeans og en hvid T-shirt, så er en ruskindsjakke en sand multikunstner indenfor moden.
Det er heller ikke sådan, at der bare findes en model, der findes en hel række af forskellige modeller med forskellige forme og udtryk. Det betyder, at hvis du er vild med ruskind, så kan du sagtens finde en jakke, der passer perfekt ind i din garderobe.

Ruskindsjakke – overgangsovertøj

Vælger du en jakke med for eller i kraftig kvalitet kan du bruge den som overgangsjakke i de måneder, hvor det er for koldt til at gå uden jakke og for varmt til at bruge vinterjakken.
Det er et lækkert og klassisk alternativ, der ikke går af mode og ikke bliver trist og kedeligt ved brug. Faktisk bliver ruskind, som rigtig mange naturmaterialer, smukkere ved brug. Den får den helt rette patina og kommer til at se endnu mere lækker ud – på samme tid med at den også bliver mere og mere blød og dejlig at have på. Det er et køb, der bliver bedre med tiden og let tjener sig selv ind igen. Læs mere om mode på Trenden.

Ruskindsjakke – til fest

Vælger du en lidt lettere og mere elegant model kan den bruges til festlige lejligheder til at dresse dit outfit lidt ned eller give det noget kant.
Ud over en smuk, let og feminin kjole giver ruskindsjakken et helt perfekt spil mellem det rå og det lette. Sætter du den endda sammen med en rodet hestehale og et par smukke stiletter skaber du den perfekte kontrast og kan passe ind i alle dresscodes på kortet.
Igen kan du også bruge din ruskindsjakke sammen med en lækker, stram sort kjole og gøre looket helt gennemført råt. Style det med et par sorte ankelstøvler og gå Sanne Salomonsen i bedene – hvis hun gik i kjole.

Ruskindsjakke – til hverdag

Du kan også bruge din ruskindsjakke på samme måde som du ville bruge en blazer. Sæt den sammen med et par lækre, velsiddende jeans og en fed T-shirt med print og få et super moderne og gennemført look – både i byen og på jobbet.
Er din arbejdsplads mere konservativ, når det kommer til beklædning, så kan du også sætte den sammen med en hvid skjorte og et par sorte jeans. Det gør dit look et mere råt og upoleret end en jakke, men samtidig er du tilpas elegant og professionel at se på til at passe ind.
Brug din ruskindsjakke sammen med din yndlingskjole, dine yndlingsjeans eller måske sammen med en top og et par jeans shorts i sommeren, når der bliver køligt om aftenen. Sammen med et par lækre ankelstøvler er du med på højeste mode.
En ruskindsjakke er en investering, men den tjener hurtigt sig selv ind, fordi den her så mange forskellige anvendelsesmuligheder.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Fr-amt.dk 1 år siden 0 Comments

Hvordan du kan finde det perfekte online spil

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der findes et væld af online spil på internettet. Her kan det hurtigt komme til at virke uoverskueligt, når man er førstegangsspiller. For selvom man måske har lyst til at spille online, kan det hurtigt vise s...

READ MORE
Fr-amt.dk 1 år siden 0 Comments

Giv livet mere værdi med en rejse til spændende destinationer

Hvad meningen med livet er, er et spørgsmål som stort set alle mennesker får stillet sig selv i løbet af deres liv. Det er ikke fordi, det er muligt at finde svaret, men det er nødvendigt at søge svaret, da livet ellers kan komme til at fremstå ligeg...

READ MORE
Fr-amt.dk 1 år siden 0 Comments

Du kan blive sundere med en e-cigaret

Det er blevet meget populært at købe e-cigaretter og det er også en del sundere, end almindelige cigaretter. Der er mange fordele ved at gå over til e-cigaretter og det er også derfor, at der er så mange, der har gjort det. Det er billigere at ryge e...

READ MORE