Indretning I dit hjem

indretning

Dit hjem er din base, det sted du kan være dig selv og slappe af. Det er også et sted der afspejler din personlighed og personlige stil. Når du indretter dit hjem gælder det både om at skabe et sted der er dit eget, et sted du kan koble fuldstændig af, men det gælder også om at indrette et hjem du er stolt af at vise frem, et hjem hvor du gerne vil have gæster.

Entreen må ikke glemmes

Mange går meget op i indretningen af deres hjem, men de glemmer ofte entreen, fordi det ikke rigtig er et rum man opholder sig i. Entreen bør dog ikke glemmes, det er det første man ser når man træder ind, og det giver det første indtryk enten til dig selv eller dine gæster. En entre bliver hurtigt et sted hvor skoene ligger hulter til bulter på gulvet, og jakkerne hænger på en knage i et stort rod.
Gode møbler i entreen kan skabe orden og ro. Og da det er det første sted du ser er det vigtigt at den ro og orden også er der. Det er en rigtig god ide at invistere et et entremøbel.

Hvilken entremøbel skal jeg vælge?

Der er flere ting du skal tænke over når du skal vælge det rigtige entremøbel. Hvor meget plads har du i din entre? Hvad er stilen i resten af dit hjem? Hvad skal dit entremøbel buges til? Med disse tre spørgsmål kan du hurtigt tune dig ind på hvilket møbel du skal kigge efter til din entre. Der findes mange typer af entremøbler. Der er de helt simple og stilrene, entremøbler med masser af farver og entremøbler i massiv træ. Derfor er der god mulighed for at finde et entremøbel der passer sammen med møblerne og stilen i resten af dit hjem.

”Jeg har en lille entre”

Hvis din entre er smal eller lille kan du ikke vælge et stort entremøbel, men måske nøjes med et lille bord med en enkelt skuffe hvor dine nøgler og vigtige ting kan ligge. På bordet kan du skabe hygge og personlighed med en blomst, nips ting, sterrinlys eller en lampe. Et lille skuffemøbel til hverdagssko, halstørklæder, vanter osv. er også være en god ide. Du behøver ikke have alle dine sko i entreen, bare dem du bruger mest i din hverdag. De andre sko til festlige lejligheder kan stå i dit soveværelse. Et godt trick til at få et lille rum til at syne større er spejle. Et spejl i din entre kan derfor både få din entre til at syne større, men også give dig muligheden for lige at tjekke dit udseende lige inden du går ud.

”Jeg har en stor entre”

Med en stor entre har du lidt flere muligheder for at lege med din indretning. Du kan måske få plads til flere entremøbler. Et møbel til dine sko, handsker, halstøklæder osv, en knagerække til dine jakker og et flot møbel med en skuffe. Her kan du have dine nøgler, solbriller, ur osv. På møblet kan du stille flere ting der pynter i din entre. Hvis din entre er stor kan du også få plads til et stort spejl så du kan se hele dit outfit inden du går ud af døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *