Hold bondegårdsfest med dyr som udklædningstema

Hold bondegårdsfest med dyr som udklædningstema

Langt de fleste mennesker har på et tidspunkt i deres liv fået stillet følgende spørgsmål; ”Hvis du var et dyr – hvilket dyr ville du så være?”. Selvom langt de fleste ville svare noget maskulint, noget stærkt eller noget hurtigt såsom en løve, tiger eller leopard, så føler man sig måske mere som en flue på væggen, en mariehøne der svæver ligegyldigt rundt i jagten på føde eller måske endda som en lille stille mus.

Ved at gøre dyr til hovedtemaet for din næste fest, kan du for alvor se, hvor langt folk vil gå for at finde og udklæde sig som det bedst mulige eller sjoveste dyr de kan komme på. Der findes et hav et kostumer, der kan virkeliggøre dine drømme om at se dine nære venner, familie eller endda kolleger som tossede dyr.

Der er noget spændende og løsrivende ved at udklæde sig som dyr. Dette har grund i vores barndom, hvor noget af første, vi lærte, var dyrene, deres navne og naturligvis deres lyde – man bliver aldrig for gammel til at sige som en kat, en ko eller en gris.

Vælg det dyr du bedst kan lide

Da der findes så mange kostumer, der hører til i kategorien af dyr, kan man altid finde noget, der passer til ens humor, humør, personlighed og naturligvis ens kropstype og størrelse. Uanset om man er kvinde eller mand, er det muligt at finde et kostume, der passer til enhver bondegårdsfest, hvor hovedtemaet er dyr.

For kvinder handler det naturligvis om at være feminine, virke søde udadtil og naturligvis vælge et kostume, der fremhæver de bedste dele af ens krop. Derfor er katten det mest købte dyre kostume til kvinder, da alle har en indre drøm om at være en rigtig catwoman og være både smidig, feminin, fræk og naturligt nuttet på én og samme tid.

For mænd handler det mere om at være maskulin eller sjov. Generelt set er det sværere at klemme mænd ned i kostumer medmindre de kan grine af sig selv. Derfor finder man typisk mænd med hestehoveder, grisekostumer, eller måske endda som en tyr.

Dog findes der også andre kostumer i kategorien af de mest købte. For kvinder kan man også nævne kaninen med de lange nuttede ører, mariehønen eller endda en ko for at være lidt sjov og provokerende på samme tid.

Billige kostumer, der kan bruges i det daglige

I dag er langt de fleste kostumer i dyrekategorien heldragter. Disse ”sparkedragter” til voksne er dog også populære i hverdagen, når man om søndagen bare vil slappe af efter en lang uge og egentlig ikke gider have tøj på.

Mange brugere af sjove dyrekostumer indrømmer, at de nogle søndage tager koen eller dalmatineren frem bare for at hygge sig – især i de kølige vintermåneder, hvor kostumer kan være ligeså godt som et vamset og lunt tæppe. Med et dyrekostume til under 350 kroner, kan du sagtens tillade dig at tage det frem i hverdagen, og bruge det i hjemmet som du har lyst – bare slå dig løs.

Find kostumerne på https://www.kostume-pusheren.dk/dyreverden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *