Gode sportsgrene til dig, som er gravid

sport som gravid

3 uger siden |  0 comments  |  Livsstilblog

Tillykke med din graviditet. Denne tid varsler en ny og spændende periode i dit liv. Og det er i hvert fald garanteret, at intet kommer til at blive som før! Heldigvis er du gravid i hele ni måneder, så du har god tid til at vænne dig til tanken om dit nye liv.
Og samtidig har du også god tid til at lære din voksende og foranderlige krop at kende. Blandt andet også lære dens grænser og lære, hvordan du holder den sund, selvom du har travlt med at gro et andet menneske inden i dig.

En sund graviditet er lig med en sund baby

Der er nemlig al grund til at tænke over at være sund og være god ved din krop, imens du er gravid. Dit barn er et direkte resultat af den proces, der sker inde i din krop under graviditeten.
Og denne proces kan du booste ved at spise sundt, motionere og tænke over de produkter, som du putter på din krop. Du behøver på ingen måde at være fanatisk – men du skal tage dig godt af dig selv.

Kan man dyrke motion som gravid?

Det her er der faktisk rigtig mange gravide, som er i tvivl om. Men svaret er og bliver et stort, rungende ja. For selvom du selvfølgelig skal tage hensyn til barnet i din mave, så kan det tåle ret meget. Og det er langt sundere for barnet at du dyrker motion, end at du ikke gør.
Når det så er sagt, så er der selvfølgelig nogle sportsgrene, som er mere fordelagtige end andre i forhold til dit barns sundhed. Kontaktsport er en dårlig idé, fordi du kan komme til at få slag på maven. Men der findes til gengæld mange andre sjove sportsmuligheder. Svømning er en af dem.

Tips til at svømme, når du er gravid

En af de vigtigste stykker udstyr, når det kommer til svømning, er en god badedragt af høj kvalitet. Badedragten er simpelthen nødvendig for, at du bliver lukket ind i svømmehallen i første omgang.
Derfor skal du have en god én. Men når du er gravid, så er det ikke så nemt at finde en badedragt, som passer sig. En normal badedragt tager nemlig ikke højde for din store mave. Derfor kan du med fordel gå på jagt efter en badedragt til gravide. En badedragt til gravide kan du finde online.

Suppler svømningen med en løbetur

Med en badedragt til gravide er du allerede godt i gang med at holde formen under din graviditet. Men måske har du ikke altid lige tid eller overskud til at tage turen hen til svømmehallen. Her kan du med fordel supplere svømningen med en løbetur.
En løbetur har den store fordel, at det er super nemt. Du skal bare trække i løbeskoene og lunte af sted. Du behøver ikke at løbe langt – det vigtigste er, at du får rørt dig en smule. Og gerne hver dag eller hver anden dag.


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Fr-amt.dk 1 år siden 0 Comments

Hvordan du kan finde det perfekte online spil

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der findes et væld af online spil på internettet. Her kan det hurtigt komme til at virke uoverskueligt, når man er førstegangsspiller. For selvom man måske har lyst til at spille online, kan det hurtigt vise s...

READ MORE
Fr-amt.dk 1 år siden 0 Comments

Giv livet mere værdi med en rejse til spændende destinationer

Hvad meningen med livet er, er et spørgsmål som stort set alle mennesker får stillet sig selv i løbet af deres liv. Det er ikke fordi, det er muligt at finde svaret, men det er nødvendigt at søge svaret, da livet ellers kan komme til at fremstå ligeg...

READ MORE
Fr-amt.dk 1 år siden 0 Comments

Du kan blive sundere med en e-cigaret

Det er blevet meget populært at købe e-cigaretter og det er også en del sundere, end almindelige cigaretter. Der er mange fordele ved at gå over til e-cigaretter og det er også derfor, at der er så mange, der har gjort det. Det er billigere at ryge e...

READ MORE