Gode råd når dit hjerte er blevet knust sønner og sammen

knust hjerte

Ham der var dit livs kærlighed har lige slået op, dit hjerte er knust, og dine veninder er allerede træt af at høre dig skiftevis klynke og råbe desperat, om hvordan han nok skal komme tilbage eller i nervøsitet bryde sammen fordi du ved han er ude og scorer andre damer, for han er jo den flotteste og mest fantastiske mand på denne klode. Det eneste du kan få dig selv til er at stream kanal 5, mens du spiser ostepops og makrel i tomat, hvilket kun vil få dig til at føle dig endnu mere ulækker end du gjorde i forvejen. Det føles som om at livet aldrig vil blive det samme igen, og hvordan skal du nogensinde møde en fyr er ligeså perfekt for dig, som han nu engang var. Og desuden er du ved at gå helt i spåner over hvordan du skal fortælle dine forældre, at den mand du havde sagt du skulle giftes med er skredet sammen med en trunte fra Randers. Man siger at tiden heler alle sår, og dette er selvfølgelig også sandt, da du med tiden vil komme videre og forstår at han aldrig var den rigtige, men den tid som dette kan tag, kan virker utrolig lang og nærmest ikke til at hold ud. Men frygt ej, der håb forude, og der ting som kan gøre denne periode lettere.

Gør dig selv til en super babe

Den bedste måde at komme sig op af sit eget hul fyldt med selvhad og selvmedlidenhed er ved at gøre dig så super lækker, at han simpelthen ikke fortjener dig længere. Det første step er at begynde og træne. Giv den en ordentlig skalle og, hvis ham at han går glip af en super flot numse med en tilhørende fladmave og selvfølgelig ingen tegn på appelsinhud. Hvis du er så heldig at blevet slået op med i sommerperioden, hvilket er heldigt fordi solen og varmen for det første skaber et bedre humør, og for det andet kan netop disse give dig en lækker gyldenbrun hud, der vil få dig til at ligne en ægte strand babe. Dernæst skal du ud og have købt dig noget nyt kluns. En lækker stram sort sag som du kan tage på, når du og veninder skal i byen og købe cocktails med et par lækre stiletter, der selvfølgelig får dine gyldenbrune, trænede ben til at se ekstra lækre ud.

Lav noget med dine veninder

Forkæl dig selv og dine veninder med en spontan gave. Nogle gode gaveideer til dette formål kunne være f.eks. et wellness ophold, hvor i rigtig bliver forkælet, og som på samme tid kan hjælpe dig på råd nummer et, i det et wellness ophold kun vil gøre dig mere lækker og overskudsagtig. Det vigtigste man skal huske, når man ligger i sine hjertesorgers ubehag er, at de kun bliver værre, hvis du bliver hjemme under dynen. Kom ud med veninderne og glem ham, der alligevel ikke betyder noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *