Forkæl en du elsker med en tur til Barcelona

Barcelona er og bliver et stadig mere populært feriemål for det danske folk. En tur til dette catalanske centrum er altid en succes. Derfor kan man med fordel forkæle en, man holder af, med et visit til Barcelona. Det kan være, man har oplevet Spanien, men her bør man ikke tage fejl. Barcelona tilhører regionen Catalonien, Catalunya, der har sine helt egne rødder og historie. Er man sproginteresseret, er dette også en fordel. I Catalonien – og derfor naturligvis også i Barcelona – er catalansk, català, nemlig det officielle sprog udover spansk. Derfor er alle vejskilte, menukort, osv. som minimum skrevet på catalansk. Dog er mange inden for centrums grænser også oplyst på spansk, og endda på engelsk grundet de mange internationale turister.

Barcelona har noget for enhver smag

Cataloniens hjerte har noget for enhver smag – bogstaveligt talt. I Barcelona er der rig mulighed for at prøve alle de traditionelle catalanske retter, mange af hvilke er inspireret af bl.a. det spanske køkken. Der er naturligvis mulighed for at prøve en klassisk paella med muslinger og rejer og alt, hvad der til hører. Og selvom retten oprindeligt er spansk, byder Middelhavet omkring Barcelona på en anden fiske- og skaldyrsrigdom, som resten af den Iberiske Halvø har svært ved at hamle op med.

Udover ganen kan man også forkæle sin visuelle sans ved at opleve Barcelonas smukke middelhavskyst. Infrastrukturen er effektivt sat op, så det er ganske nemt at komme rundt i byen. Da kan man med fordel tage en togtur lidt uden for selve byens centrum, hvor kan man have stranden lidt mere for sig selv. Strande som f.eks. den, der findes ved det charmerende havnekvarter Barceloneta lige ved centrum, er nemlig ofte fyldt med mennesker, og på de lækreste sommerdage kan det være svært at finde en god plads.

Til gengæld er Barceloneta også et kvarter, der bør opleves, med dets små smalle gader, hvor de lokale sidder på plastikstole uden for deres små lejligheder, og hvor tøjet hænger i lange laser mellem altanerne. På den måde opsummeres Barcelona som by. Der er både rig kultur med ældgamle bygninger og spændende museer; der er smukke kystlinjer med udsigten af bjerge i baggrunden. Men det er også en hektisk storby midt hjertet af Catalunya, og der er altid fest og farver og fyldt med gang i den. Barcelona har noget for enhver smag.

Find billige flybilletter til Barcelona på nettet

Det behøver ikke være dyrt at komme til Barcelona. Og det er også en af grundene til, at flere og flere danskere vælger at gøre det. I dag er det ganske nemt at finde billige flybilletter til Barcelona over nettet især, og det er en nem og overskuelig måde at danne sig et overblik over de forskellige tilbud. Der er mange forskellige måder at rejse på – enten som familie, en gruppe af venner, eller som kærestepar – men man kan altid være sikker på at finde de helt rigtige billetter til Barcelona.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *