Er du på udkig efter en ny computer til gaming?

gaming computer

Mange unge, især drenge, bruger meget tid på gaming i den virtuelle verden, hvor der skal dræbes monstre, fjender og meget andet. Mange af de populære spil er meget store, og det sætter derfor nogle krav til computeren, for at den kan trække spillet.

Er du træt af, at din computer fryser, hver gang du skal til at skyde fjenden?

Har du ikke en kraftig nok computer, så vil du opleve, at billedet fryser hele tiden. Og i og med, at de fleste store spil går ud på at skyde hinanden, så kan du altså hurtigt blive skudt, mens dit skærmbillede er frosset fast, ligesom det er mere eller mindre umuligt at sigte, når dine modstandere bevæger sig hurtigt rundt, mens din skærm hakker derudaf.

Gå efter en decideret gaming computer og ikke en arbejdscomputer

Der er forskel på, om du skal bruge en computer til gaming eller skolebrug. Stort set alle computere – både stationære og bærbare kan trække de gængse programmer såsom Word, Excel, Powerpoint, Publisher og så videre, da de slet ikke kræver lige så meget, som de store spil. Du kan derfor ikke forvente, at din bærbar til 5.000 kr. kan trække de store spil.

Hav en realistisk idé om prislejet, inden du køber gaming computer

Der findes rigtig mange forskellige computere til gaming på det danske marked. Når du skal kigge efter din nye gaming computer, så er der nogle tekniske ting, du bør kigge ekstra godt efter, men til at starte med, vil det være en fordel at afstemme et prisleje, så du ved, hvor meget du skal have sparet op – en gamercomputer er nemlig langt fra en billig investering.
Som sagt, kan man få såkaldte gaming computere helt ned under 5.000 kr. De hedder måske gamercomputer inde på de sider, der sælger dem, men det anbefales ikke at købe en computer i dette prisleje, hvis man gerne vil kunne nyde de store spil gnidningsfrit. Det mest realistiske er at kigge i et prisleje, der starter lige omkring 10.000 kr.

Vent hellere en måned mere og køb en bedre computer

Det kan måske være, du synes, at det lyder som noget af en mundfuld, men pengene er givet godt ud. Der er simpelthen bare så stor forskel på bare en computer til 6.000 kr. og en computer til 9.000 kr. Du vil ærgre dig over, hvis du haster ud og køber en for billig computer, og så får problemer med at den bliver for varm og ikke kan trække dit spil ordentligt.

Gode rabatter på gaming computere på nettet

Kigger du efter gaming computer på nettet, så kan du ofte finde nogle rigtig gode tilbud på computere. Der kan an nogen gange være heldig at spare 2-3.000 kr. Med andre ord, så hvis du går efter en gamercomputer til 10.000 kr., så kan du måse være heldig at finde den i en online webshop til 7-8.000 kr. Det er alligevel en del penge at spare, og så får du samtidig en god og funktionel computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *