Der findes forskellige former for lån

mange slags laan

Hvis man måske ikke tidligere har prøvet at tage et lån, eller hvis man måske bare har taget det første og det bedste, så vil man muligvis ikke være bekendt med, at der faktisk findes flere forskellige former af lån. Det er bestemt ikke ligegyldigt hvilket et man vælger, da der er store forskelle, som man helt sikkert bør tage stilling til inden man foretager et lån. Det kan nemlig have store konsekvenser for ens lån, hvis man ender med at tage et, som ikke er gode for de forudsætninger, som man har.

Kviklån

Kviklån kan man næsten høre hvad er ud fra navnet. Det er et lån, som man oftest skal betale tilbage inden for en kort periode. Det kan være f.eks. 15 dage, 30 dage eller 45 dage. Der er ikke mange kviklån, hvor man har længere tid en 45 dage. Det vil ofte også kun være muligt, at låne et relativt lille beløb, når man benytter sig af et kviklån. Det er meget forståeligt, da det jo ellers ville være tæt på umuligt at tilbagebetale inden for en så kort periode. Det er derfor et lån, som man kun bør tage, hvis man skal bruge pengene til en ting, der ikke koster alt for meget. Hvis man ikke betaler tilbage inden for den angivne periode vil der nemlig komme ekstraomkostninger på, og det kan hurtigt løbe op til et større beløb.

Kreditlån

Hvis man i stedet vil låne et noget større beløb, og samtidig også have meget længere tid til at betale tilbage, så skal man i stedet kigge på et kreditlån. Der vil renten sædvanligvis være lavere end ved kviklån, og der vil også være en større fleksibilitet i forhold til tilbagebetalingen. Hvis man f.eks. har mange penge i en måned, så kan man betale flere penge der, og omvendt hvis man ikke har nogen penge i en måned, så kan man i stedet betale dem på et senere tidspunkt. Det er altså et godt lån, hvis man står og skal betale et rigtig stort beløb og gerne vil have lang tid til at betale tilbage.

Minilån

Et minilån minder lidt om et kviklån. Udover at man faktisk har en meget længere periode til at betale det tilbage. Det er derfor et rigtig populært lån. Man kan f.eks. med fordel besøge Leasy, hvis man ønsker at tage et minilån. Her vil man kunne låne op til 10.000 kr. uden at stille nogen former for sikkerhed. Pengene har man så 1-3 år til at få betalt tilbage. Det er derfor en række lang periode for et så relativt lille beløb. Men det er også værd at notere sig, at man naturligvis kan få lov til at betale lånet tilbage før, hvis man har pengene til det. Det er derfor også et lån, som har en stor fleksibilitet. Det er derfor ikke så mærkeligt, at det er et af de absolut mest populære lån på markedet. Besøg Leasy minilån her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *