En introduktion til kryptorobotter

robotter

De fleste har efterhånden stiftet bekendtskab med bitcoins enten gennem medier, ved selv at investere i den komplicerede kryptovaluta eller gennem bekendte, som har investeret i den. Kryptovaluta – herunder især bitcoin – er blevet et stort fænomen, og der er intet, der tyder på, at det vil svinde ind i den kommende fremtid. Derfor er der mange, der spekulerer i at skabe bitcoin profit – det vil sige at tjene penge på at handle med bitcoins. Det kan blandt andet gøres ved hjælp af såkaldte kryptorobotter. Det hele kan virke kompliceret, men behøver faktisk slet ikke at være det.

Hvad er kryptorobotter?

En kryptorobot er en mulighed for automatisk at handle med bitcoins. Helt grundlæggende er der tale om en algoritme, der køber og sælger bitcoins på vegne af dig som bruger. Dette foregår på grundlag af en række signaler, som robotten er i stand til at gennemskue og benytte til at foretage profitable handler. Det handler med andre ord om at skabe bitcoin profit.

Det er muligt at tjene mange penge på en kryptovaluta som bitcoin. Måske har du hørt i medierne for et par år tilbage, at mennesker rundt omkring i verden tjente store beløb på deres tidligere investeringer i bitcoins. Knækker man koden, kan man således tjene mange penge på det komplicerede marked. Det kan dog være svært at foretage gennemtænkte investeringer i bitcoins på samme måde, som man kan foretage gennemtænkte investeringer i virksomhedsaktier. Det skyldes, at værdien på bitcoins udelukkende bestemmes af udbud og efterspørgsel, hvilket kan være svært at gennemskue og kræver indgående kendskab til hele markedet og dets kontekst helt at blive klog på.

Det er dette, en kryptorobot kan hjælpe med. Robotten opfanger signaler som eksempelvis omtale af bitcoins og andre kryptovaluta i medier, handelsvolumen og flere andre faktorer. På den baggrund køber og sælger den bitcoins på det bedste mulige tidspunkt for at skabe bitcoin profit. Det er dog vigtigt at være bevidst om, at en kryptorobot ikke er en garanti for profit. Også med en kryptorobot vil der være en vis risiko forbundet med investeringer.

Hvad skal man kigge efter?

Der findes et helt marked for kryptorobotter, som dog endnu er meget nyt. Der er dog en del forskellige robotter at vælge imellem, og det er ikke uden betydning, hvilken robot du vælger. Dels arbejder nogle kryptorobotter ud fra mere velfungerende algoritmer end andre, og dels foregår der en del svindel på markedet.

Eftersom bitcoins og andre kryptovaluta først for nyligt er blevet er stort fænomen, er markedet for kryptorobotter også meget nyt. Det gør blandt andet, at der foregår meget snyd på markedet, og at man som bruger eller kommende bruger af kryptorobot skal tænke sig godt om og være bevidst om, hvilken robot man vælger. Man kan både vinde og tabe store beløb, når man handler med bitcoin – også selvom man gør det ved hjælp af en kryptorobot, og det er derfor en god idé at undersøge den enkelte robot nærmere og sætte sig ind i den anvendte software.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *